Μενού
Καλάθι αγορών

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ

LED Φωτιστικό Καθρέφτης Make Up 3.5W LED Φωτιστικό Καθρέφτης Make Up 3.5W
Προ-Παραγγελία
Brand: AVIDE
Καθρέπτης μακιγιάζ επιτραπέζιος, ιδανικός για κάθε μπουντουάρ. Με φως για να βλέπετε με μεγάλη ευκρίνεια κάθε σημείο του προσώπου σας.ΚΩΔ.606425..
18,90€
Brand: EUROLAMP
Ο καθρέπτης μπάνιου led 144-88002 της εταιρείας Eurolamp, εκτός από τη προφανή του χρησιμότητα, δηλαδή το μακιγιάζ, το ξύρισμα και γενικά την περιποίηση του προσώπου, αποτελεί και μία ιδανική πρόταση διακόσμησης του μπάνιου σας. Θα πρέπει να τοποθετείται σε κατάλληλο ύψος για εσάς, ώστε να υπάρχει η..
149,50€
Brand: EUROLAMP
Ο καθρέπτης μπάνιου led  της εταιρείας Eurolamp, εκτός από τη προφανή του χρησιμότητα, δηλαδή το μακιγιάζ, το ξύρισμα και γενικά την περιποίηση του προσώπου, αποτελεί και μία ιδανική πρόταση διακόσμησης του μπάνιου σας. Θα πρέπει να τοποθετείται σε κατάλληλο ύψος για εσάς, ώστε να υπάρχει η βέλ..
135,00€
Brand: EUROLAMP
Ο καθρέπτης μπάνιου led 144-88000 της εταιρείας Eurolamp, εκτός από τη προφανή του χρησιμότητα, δηλαδή το μακιγιάζ, το ξύρισμα και γενικά την περιποίηση του προσώπου, αποτελεί και μία ιδανική πρόταση διακόσμησης του μπάνιου σας. Θα πρέπει να τοποθετείται σε κατάλληλο ύψος για εσάς, ώστε να υπάρχει η..
120,70€
Brand: EUROLAMP
Ο καθρέπτης μπάνιου led 144-88003 της εταιρείας Eurolamp, εκτός από τη προφανή του χρησιμότητα, δηλαδή το μακιγιάζ, το ξύρισμα και γενικά την περιποίηση του προσώπου, αποτελεί και μία ιδανική πρόταση διακόσμησης του μπάνιου σας. Θα πρέπει να τοποθετείται σε κατάλληλο ύψος για εσάς, ώστε να υπάρχει η..
126,90€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)