Μενού
Καλάθι αγορών

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε μπορεί να γίνει με τους εξής 4 τρόπους:


1. Αντικαταβολή (Είτε με μετρητά είτε με κάρτα στον courier)

Πληρωμή με μετρητά την ώρα της παράδοσης των προϊόντων στο άτομο που θα σας τα παραδώσει. Μέγιστο ποσό αντικαταβολής όπως ορίζονται από τις εταιρείες των ταχυμεταφορών είναι τα 1499.00€

2. Κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό (ιδανικό για χρήστες Web Banking)

Δικαιούχος Λογαριασμών: ΧΡΙΣΤΙΝΑ Β.ΖΑΓΚΑ………. / Διακριτικός Τίτλος: 123-led.gr

Οι αριθμοί λογαριασμών μας είναι:

(Piraeus) IBAN: GR01724030005403019780606


Αφού κάνετε την κατάθεση του ποσού, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής (σκαναρισμένη, την απόδειξη της κατάθεσης για χρήστες Web Banking) με email στο info@123-led.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2665021161 για να μας ενημέρωστε για την κατάθεση.

3. Πληρωμή στο κατάστημα

Εάν έχετε επιλέξει να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, 49 ΜΑΡΤΥΡΩΝ 46, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, 46100, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα.

4. Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα μέσω PayPal

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις κάρτες τύπου Visa, MasterCard, Maestro, Electron και American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CVV και τράπεζα έκδοσης).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ δεχόμαστε μέσω τηλεφώνου αριθμούς χρεωστικών και πιστωτικών καρτών για εξόφληση και ούτε κανένας υπάλληλος της 123-led.gr θα σαζητήσει ποτέ.