Μενού
Καλάθι αγορών

ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ / ΚΑΛΩΔΙΑ

Brand: XO
Ο αντάπτορας φόρτισης μπορεί να αντικαταστήσει αυτόν που είχατε ή να βελτιώσει τη φόρτιση του κινητού σας αν ο παλιός δεν είναι τόσο γρήγορος. Η συσκευασία  περιέχει καλώδιο Lightning USB. Εχει δυο θυρεs USB στα 2.4Α (ΜΑΧ)ΚΩΔ.930052..
3,11€
Brand: XO
Ο αντάπτορας φόρτισης μπορεί να αντικαταστήσει αυτόν που είχατε ή να βελτιώσει τη φόρτιση του κινητού σας αν ο παλιός δεν είναι τόσο γρήγορος. Η συσκευασία  περιέχει καλώδιο Micro USB. Εχει δυο θυρεs USB στα 2.4Α (ΜΑΧ)ΚΩΔ.930037..
2,86€
Brand: XO
3 θύρες USBΤάση εισόδου: 100 - 240 V (50 - 60 Hz) Τάση εξόδου: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5AΠεριλαμβάνεται καλώδιο Type-CΚΩΔ.930038..
7,03€
Brand: XO
Ο φορτιστής της εταιρείας XO προσφέρει μια πλήρη λύση φόρτισης για το κινητό σας, σε περίπτωση που ο παλιός χάλασε ή δεν σας ικανοποιεί η ταχύτητα του. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Power Delivery, Quick Charge 3.0, η οποία θα πρέπει να είναι συμβατή με το κινητό σας. Σε αντίθετη περίπτωση, το κινητό ..
10,72€
Brand: XO
Καλώδιο με ακροδέκτη micro USB σε μαύρο χρώμα. Είναι κατάλληλο για τη φόρτιση συσκευών με θύρα micro USB, όπως κινητά τηλέφωνα, tablets, MP3 players και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές,εξοδοs 5V/2.1AΚΩΔ.930021..
1,27€
Brand: XO
Μulti port καλώδιο μήκους 1.2m της εταιρείας XO. Είναι καλυμμένο με πλεκτό ύφασμα για να αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους, καθιστώντας το ανθεκτικό στη χρήση και στα τραβήγματα.ΚΩΔ.930070..
4,30€
Brand: XO
Καλώδιο της εταιρείας XO με ακροδέκτες USB σε lightning για τη φόρτιση του κινητού σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Είναι καλυμμένο με πλεκτό ύφασμα για να αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους, καθιστώντας το ανθεκτικό στη χρήση κ..
2,11€
Brand: XO
Καλώδιο της εταιρείας XO με ακροδέκτες USB σε micro USB για τη φόρτιση του κινητού σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Είναι καλυμμένο με πλεκτό ύφασμα για να αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους, καθιστώντας το ανθεκτικό στη χρήση κ..
1,85€
Brand: XO
Καλώδιο της εταιρείας XO με ακροδέκτες USB σε Type-C Data για τη φόρτιση του κινητού σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Είναι καλυμμένο με πλεκτό ύφασμα για να αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους, καθιστώντας το ανθεκτικό στη χρήση και ..
2,35€
Brand: XO
Καλώδιο της εταιρείας XO με ακροδέκτες USB σε Lightning για τη φόρτιση του κινητού σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Εξασφαλίζει ταχύτητα φόρτισης maximum 5A.Μήκος: 1mΈκδοση USB: USB 2.0ΚΩΔ.930026..
2,68€
Brand: XO
Καλώδιο της εταιρείας XO με ακροδέκτες USB σε Type-C για τη φόρτιση του κινητού σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Εξασφαλίζει ταχύτητα φόρτισης maximum 5A.Μήκος: 1mΈκδοση USB: USB 2.0ΚΩΔ.930027..
2,85€
Brand: XO
Καλώδιο της εταιρείας XO με δύο ακροδέκτες USB-C για τη γρήγορη φόρτιση του κινητού σου και για ταυτόχρονη μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Είναι καλυμμένο με πλεκτό ύφασμα για να αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους, καθιστώντας το ανθεκτικό στη χρήση και στα τραβήγμ..
4,86€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)