Μενού
Καλάθι αγορών

ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ / ΚΑΛΩΔΙΑ

Brand: XO
Φορτιστής αυτοκινήτου από την XO, που εφαρμόζει άμεσα στη θέση του αναπτήρα ώστε να φορτίζετε τις συσκευές σας στο ταξίδι, την εκδρομή ή τη διαδρομή για τη δουλειά. Διαθέτει μία θύρα USB και μία θύρα USB-C για τη φόρτιση του tablet ή του smartphone σας. Η συνολική απόδοση του φορτιστή είναι 3 Ampere..
6,53€
Brand: XO
Φορτιστής αυτοκινήτου από την XO, που εφαρμόζει άμεσα στη θέση του αναπτήρα ώστε να φορτίζετε τις συσκευές σας στο ταξίδι, την εκδρομή ή τη διαδρομή για τη δουλειά. Διαθέτει μία θύρα USB για τη φόρτιση του tablet ή του smartphone σας.Τέλος, η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδια Lightning, Micro-USB, Typ..
11,55€
Brand: XO
Ο αντάπτορας φόρτισης μπορεί να αντικαταστήσει αυτόν που είχατε ή να βελτιώσει τη φόρτιση του κινητού σας αν ο παλιός δεν είναι τόσο γρήγορος. Η συσκευασία  περιέχει καλώδιο Lightning USB. Εχει δυο θυρεs USB στα 2.4Α (ΜΑΧ)ΚΩΔ.930052..
3,11€
Brand: XO
Ο αντάπτορας φόρτισης μπορεί να αντικαταστήσει αυτόν που είχατε ή να βελτιώσει τη φόρτιση του κινητού σας αν ο παλιός δεν είναι τόσο γρήγορος. Η συσκευασία  περιέχει καλώδιο Micro USB. Εχει δυο θυρεs USB στα 2.4Α (ΜΑΧ)ΚΩΔ.930037..
2,86€
Brand: XO
3 θύρες USBΤάση εισόδου: 100 - 240 V (50 - 60 Hz) Τάση εξόδου: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5AΠεριλαμβάνεται καλώδιο Type-CΚΩΔ.930038..
7,03€
Brand: XO
Ο φορτιστής της εταιρείας XO προσφέρει μια πλήρη λύση φόρτισης για το κινητό σας, σε περίπτωση που ο παλιός χάλασε ή δεν σας ικανοποιεί η ταχύτητα του. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Power Delivery, Quick Charge 3.0, η οποία θα πρέπει να είναι συμβατή με το κινητό σας. Σε αντίθετη περίπτωση, το κινητό ..
10,72€
XO NB-Q206A Braided USB-C to Lightning Cable 20W Ασημί 1m XO NB-Q206A Braided USB-C to Lightning Cable 20W Ασημί 1m
Περιορισμένο Απόθεμα
Brand: XO
Καλώδιο της εταιρείας XO με ακροδέκτες USB-C και lightning για τη φόρτιση του iPhone σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Είναι καλυμμένο με πλεκτό ύφασμα για να αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους, καθιστώντας το ανθεκτικό στη χρήση και στα τ..
4,90€
Brand: XO
Καλώδιο με ακροδέκτη micro USB σε μαύρο χρώμα. Είναι κατάλληλο για τη φόρτιση συσκευών με θύρα micro USB, όπως κινητά τηλέφωνα, tablets, MP3 players και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές,εξοδοs 5V/2.1AΚΩΔ.930021..
1,27€
Brand: XO
Μulti port καλώδιο μήκους 1.2m της εταιρείας XO. Είναι καλυμμένο με πλεκτό ύφασμα για να αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους, καθιστώντας το ανθεκτικό στη χρήση και στα τραβήγματα.ΚΩΔ.930070..
4,30€
Brand: XO
Καλώδιο της εταιρείας XO με ακροδέκτες USB σε lightning για τη φόρτιση του κινητού σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Είναι καλυμμένο με πλεκτό ύφασμα για να αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους, καθιστώντας το ανθεκτικό στη χρήση κ..
2,11€
Brand: XO
Καλώδιο της εταιρείας XO με ακροδέκτες USB σε micro USB για τη φόρτιση του κινητού σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Είναι καλυμμένο με πλεκτό ύφασμα για να αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους, καθιστώντας το ανθεκτικό στη χρήση κ..
1,85€
Brand: XO
Καλώδιο της εταιρείας XO με ακροδέκτες USB σε Type-C Data για τη φόρτιση του κινητού σου και για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Είναι καλυμμένο με πλεκτό ύφασμα για να αποτρέπει τα ενοχλητικά μπερδέματα και τους κόμπους, καθιστώντας το ανθεκτικό στη χρήση και ..
2,35€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 19 (2 Σελ.)